Van garage tot woonkeuken

 

Deze geheel verbouwde woning in Rijswijk is opgeleverd en er wordt zeer tevreden in geleefd.
De woonkeuken is op de plek gekomen van de oude garage met kantoor, een enorme metamorfose.
Hoe dat er uit zag? Dat ziet u hier. Voor de keuken werd samengewerkt met Kitchenstudio.

Het wonen werd verdeeld over twee verdiepingen, beneden aan de patio de keuken en boven aan het ruime balkon de woonkamer. Om verbinding te houden is de trap in de keuken open, de keuken krijgt licht van drie kanten wat het een hele prettige verblijfsruimte maakt. Omdat het in een stadshuis toch fijn is om garage en berging te hebben blijft de voorkant van het huis garage, de wand tussen de keuken en garage laat veel licht door naar de keuken maar geen direct zicht op de spullen.

De hoofdslaapkamer zit naast de woonkamer op de eerste verdieping en op de zolder zitten in de kapverdieping de kinderkamers, een logeer / werkkamer en bergruimte. Beide verdiepingen hebben een compacte badkamer.