Topappartement Scheveningen

Het uitzicht is prachtig en het appartement zeer ruim, maar het appartement was flink gedateerd: de kleine dichte keuken en ook de badkamers voldeden niet aan de hoge eisen van de opdrachtgever. De keuken doorbreken naar de woonkamer is door de hoogbouw betonconstructie niet mogelijk, maar door het toilet te verplaatsen kon de gang bij de keuken worden getrokken en een deels open keuken gerealiseerd. Zittend aan de keuken bar kun je nu precies de zee zien door het hoge raam.

inpandige loggia op de 18e verdieping
met uitzicht op het Kurhaus

De vloeren zijn afgewerkt met een gietvloer, de eiken planken in de slaapkamers zijn gerenoveerd. De master-bedroom heeft een en-suite badkamer en er is een tweede kleine badkamer op de gang. De badkamers en toilet werden op verzoek van de opdrachtgever betegeld met grote betonlook tegels; een luxe vrijstaand bad en glazen douche cabines maakt het toch ruim. De deuren zijn vervangen voor massieve verdieping hoge houten deuren, op maat gemaakt door de aannemer.

Aannemer: Vakwerk volgens Bartjes
Keuken: Van der Ham / Vakwerk volgens Bartjes
Verhuur makelaar: Duttendael

Zie hieronder de ruimten voor de verbouwing en dezelfde plaatjes na de verbouwing voor een mooi vergelijk: de moderne sfeer en de enorme ruimte winst van de half open keuken en de mooie hoge deuren.