Schoolplein in gebruik genomen

Vandaag werd de nieuwe school en het nieuwe schoolplein in gebruik genomen. De kinderen en ouders zijn waanzinnig enthousiast “nu is het ineens wel leuk om naar school te gaan”. Wat een geweldig resultaat van een unieke samenwerking tussen school, ouders, kinderen, ontwerpers en makers.

  • Foto: Arnaud Roelofsz

Op de website van de stichting Vrienden van Het Volle Leven kunt u de indrukwekkende lijst van betrokken mensen en bedrijven vinden: http://www.vriendenvanhvl.nl/vrienden/
Vanwege de unieke samenwerking en ouder inzet is er veel aandacht geweest vanuit de media, hieronder geef ik voor TV West een rondleiding over het terrein in aanbouw en kunt u de eerste reacties van kinderen zien op de dag van de opening. Ze weten niet wat ze zien “hoe hebben ze dit in anderhalf jaar allemaal neer kunnen zetten” en met zo’n schoolplein hebben ze weer zin om naar school te gaan:



(Omroep West, even 15sec reclame door…)

Opdrachtgever: obs Het Volle Leven en De Haagse scholen
Architect schoolplein: Studio evo
Aanleg schoolplein: M.Van de Spek Hoveniers
Architect gebouw: HVE Architecten

studio evo - ADschoolplein