OVER ONZE DIENSTEN

Creatief en met een open blik werkt architect Esther Vlasveld aan gebouwen, interieurs en buitenruimten. Ze heeft ruime praktijkervaring op het gebied van architectuur, zowel nieuwbouw als verbouw, en conceptontwikkeling.

“Ik hou van vragen stellen en beperkingen omdenken tot mogelijkheden. Droom groot, ook als je klein wilt beginnen, wat is het ideaal, wat is je doel? Daarna deze ambitie omzetten in een haalbaar ontwerp.”

Samen met een groeiend netwerk van andere creatieven en techneuten werkt ze aan diverse projecten; van een particuliere woning tot een speelplek, van het bedenken van een sterk concept tot het opbouwen van een lokaal netwerk voor een duurzaam initiatief.

“Door open communicatie vullen we elkaar aan in kennis en expertise en die variatie houdt mij scherp. De ene dag met de voeten in de modder en de volgende dag met de neus in de computer”

Wat kan Studio evo voor u betekenen?
We adviseren en begeleiden particulieren, architecten en andere professionelen met een (ontwerp) opgave. We luisteren en kijken, stellen vragen en zetten u graag aan het denken. We stellen uw wensen centraal en maken de mogelijkheden inzichtelijk. We communiceren open en zijn flexibel. We werken vanuit huis of vanuit uw bedrijf.

We leveren van architectonisch ontwerp tot huisvestingsconcept, schetsontwerp, interieurontwerp, indelingsadvies, technisch ontwerp, technische omschrijving, bouwaanvraag, bouwbegeleiding, prijsvraagontwerp, vlekkenplan, huisvestingsadvies, visualisatie, schetsen. We zijn bedreven in verschillende teken- en visualisatie programma’s en hebben ervaring met BIM.