Monument krijgt nieuwe allure

Een monument in Scheveningen moet weer allure krijgen.
De nieuwe eigenaren laten het grote pand verbouwen. Ze hebben zelf al veel idee├źn, maar hebben Studio evo erbij gehaald om deze wat beter vorm te geven. We kijken rond, praten, vragen en schetsen en komen zo tot een indelingsadvies per verdieping. Studio evo zet dit om tot een eenvoudige tekening, zodat ze makkelijker kunnen communiceren met de aannemer.

Door regelmatig op bezoek te gaan leveren we gedurende het hele bouwproces onze input wanneer dat gevraagd is. Het penthouse is inmiddels klaar.
Aan de rest wordt hard aan gewerkt, de plafond ornamenten zijn bijna af, houten kozijnen en de schuifseparatie worden gerenoveerd.

studioevo-monument1

studioevo-monument2

studioevo-monument3

geveltekening vergunningaanvraag

 

studioevo-plattegrondschets