Concept sushi bar

Een warme houten basis, natuurlijke kleuren en sfeervol zacht licht, passend bij de ruimte en de huidige sfeer.
Het concept verfrist en versterkt de traditionele uitstraling van het restaurant en is geïnspireerd op de Japanse architectuur en natuur.

  • 3D beeld bar en ontvangst

Het voorste deel van het restaurant bevat de bar waar de sushi kok zijn producten bereid.
Daar achter bevindt zich het “normale”restaurant, donker en sfeervol. Helemaal achterin zit een tatami ruimte, waar in Japanse stijl op de grond op geweven tatami matten kan worden gegeten.

Een goed lopend sushi restaurant in het centrum van Den Haag, met een wat gedateerd interieur, komt via de meubelmaker bij Studio evo met de vraag “hoe het er uit kan gaan zien?” We bekijken de situatie en vragen naar de sfeer en de gasten, de bediening en de werkwijze. We werken twee concepten uit in de vorm van schetsen en vullen dit aan met sfeer referentie beelden, verlichtingsconcept en kleurconcept. Dit project is een samenwerking met meubelmaker en aannemer Bart Duin, Vakwerk volgens Bartjes

3D beeld bar en ontvangst