Aandacht

Studio evo is een breed georiënteerd architectenbureau in Scheveningen dat wordt gerund door architect Esther Vlasveld Reinders. Studio evo ontwerpt en adviseert met aandacht. Creatief en met een open blik werkt architecte Esther aan gebouwen, interieurs en buitenruimten. Ze heeft ruime praktijkervaring op het gebied van architectuur, zowel nieuwbouw als verbouw, en conceptontwikkeling. Studio evo werkt als sparringpartner voor de opdrachtgever, dit zijn particulieren, architecten en andere professionelen met een (ontwerp) opgave. Elk project start met een goed gesprek, inleven in de mens. Inleven in de opgave, de vraag waar ze mee komen. De vraag achter de vraag vinden, soms ook lastige vragen stellen, maar vooral goed luisteren.

“Ik hou van vragen stellen. Van beperkingen omdenken tot mogelijkheden. Droom groot, ook als je klein wilt beginnen, wat is het ideaal, wat is je doel? Wat ik doe, is deze ambitie omzetten naar een haalbaar ontwerp, zonder die droom uit het oog te verliezen.”

Esther Vlasveld Reinders

Samen met een groeiend netwerk van andere creatieven en techneuten werkt ze aan diverse projecten; van een particuliere woning tot een speelplek, van het bedenken van een sterk concept tot het opbouwen van een lokaal netwerk voor een duurzaam initiatief. “Door open communicatie vullen we elkaar aan in kennis en expertise en die variatie houdt mij scherp. De ene dag met de voeten in de modder en de volgende dag met de neus in de computer”. In al onze opgaven stellen we de mens centraal, zonder de andere belanghebbenden uit het oog te verliezen. We werken aan verrassende en integrale oplossingen met een toekomstvisie.